Lahen Turkoosi

Taustaa

Lahen Turkoosi on Pelicansin pitkäaikaisten kannattajien vuonna 2014 perustama yhteisö, joka vastaa Pelicansin kannattajatoiminnasta ja pitää majaansa Isku Areenalla tutuksi tulleessa kulman Kannattajakatsomossa.

Yhteisön perustamisen tavoitteena oli yhtenäistää ja tiivistää kaikki Pelicansin kannattajat saman nimen alle. Aiempi kahtiajako faniyhdistyksen Flying Pelicansin ja itsenäisen Ääriliikkeen välillä on historiaa.

Miten voin liittyä?

Lahen Turkoosin toimintaan liittymiseen ei vaadita jäsenyyttä tai edes rahaa, vaan Kannattajakatsomo, vieraspelimatkat ja kaikki muukin toiminta on täysin vapaata kenelle tahansa. Parhaiten pääset mukaan toimintaan tulemalla kannattajakatsomoon ja osallistumalla reissuihin, tifoihin ja talkoohommiin. Tuu mukaan ja huua!

Tyyli

Lahen Turkoosi edustaa modernia kannattajakulttuuria ottaen vaikutteita erilaisista suuntauksista ympäri maailman. Tavoitteena on seistä ylpeästi, äänekkäästi ja näkyvästi Pelicansin, lahtelaisen asenteen ja turkoosin elämäntavan takana. Kannattaminen on meille intohimo. LT on poliittisesti sitoutumaton sekä seurasta itsenäinen yhteisö ja tarvittaessa antaa kritiikkiäkin.

Pidämme hauskanpidosta ja juhlimisestakin, mutta emme ole sirkuspellejä karnevaaleissa. Kannattaminen on meille tärkeä ja vuosien päivät harrastettu asia. Jätä siis peruukin pukemiseen ja kasvomaalien maalaamiseen käytetty energia suosiolla käsien nostamiseen ja äänihuulien kuluttamiseen.

Toiminnan ohjaus

Yhteisöä ja sen puitteita vetää ja ohjaa joukko vanhempia ja uudempia katsomoaktiiveja. Toiminta ohjautuu kuitenkin pääasiassa yhteisön tahdon mukaan. Keskustelemme myös seuran kanssa toiminnan kehittämisestä ja kannattajatoiminnan puitteista.

Jos olet katsomoaktiivi ja koet paloa ohjata toimintaa, järjestää reissuja tai muuta vastaavaa, ota muihin aktiiveihin rohkeasti yhteyttä! Tarvitsemme lisää intohimoisia tyyppejä mukaan!

Puimme myös katsomon ja yhteisön asioita Facebook-ryhmässä – ks. artikkeli aiheesta.

Pysy mukana

Tiedotamme tärkeistä tapahtumista sivuillamme. Suosittelemme vahvasti myös sosiaalisen median seuraamista: Facebookista,  Twitteristä, ja Instagramista!


Kannattajatuotteet

Kannattajatuotteita voit tilata tästä osoitteesta.

Kannattajakatsomon ajaton klassikko eli ”raitahuivi” löytyy yllämainitun verkkokaupan lisäksi otteluiden aikana jäähallilta Pelicans Storesta.


Kannattajakatsomot Isku Areenalla

Pelicansin kannattajakatsomo sijaitsee sektorissa D2 ja on seisomakatsomo (tietenkin). Pelicansin hyökkäyssuunta 1. ja 3. erässä on kaudesta 22/23 alkaen D-pääty.

Vieraskannattajat sijoittuvat päätyyn sektoriin A5 ja/tai sen yläpuolella olevaan seisomakatsomoon.


Kuukauden pelaaja

Kuukauden pelaajan äänestys ja tulokset ovat nähtävillä sen sivulla.


Some

LT julkaisee satunnaisen ajoittain virallista ja epävirallista viestintää Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Viralliset uutisoinnit löydät aina tämän sivuston artikkeleista.


Yhteys

Ohjeet täällä.