Katsomotoiminta runkosarjassa kaudella 2020/21

  • Artikkelin kategoria:Tiedotus

Ylihuomenna kausi sitten starttaa kunnolla, kotona Lahessa.

Turvallisuussyistä poikkeusjärjestelyjä on tehty ja ne koskettavat vahvasti myös meiän katsomotoimintaa.Kannattajakatsomomme on jälleen auki, kun runkosarja alkaa. Poikkeusjärjestelyjen takia katsomomme kapasiteetti on kumminkin vain 50 katsojaa, joten valitettavasti kaikki halukkaat eivät sinne tule mahtumaan. Kannattajakatsomoon pääsy edellyttää erillisen irtolipun hakemista Pelicansin toimistolta kausikorttiaan vastaan, joita on yllämainitun kiintiön mukainen määrä saatavissa. Vastaavan irtolipun voi myös varata puhelimitse ja noutaa sen varattujen lippujen tiskiltä ennen ottelua. Muissa tapauksissa seisomakausarin omistajat pääsevät peliin ilman erillisen lipun hakemista, mutta heidät tullaan sijoittamaan pääkatsomon yllä oleviin seisomakatsomoihin. Poikkeustilanteen takia katsomonosaa ei voi kesken pelin vaihtaa, joten ainoa mahollisuus kannattajakatsomoon pääsemiseksi on mainitun ohjeistuksen mukaisesti.

Kannattajakatsomon toiminnan jatkuminen edellyttää vastuullisuutta kaikilta osallistujilta. Turvavälien ja muiden ohjeistusten noudattaminen on avainasemassa tämän rakkaan seuramme, -harrastuksemme ja lätkän seuraamisen jatkuvuuden kannalta. Näissä olosuhteissa suosittelemme myös kasvomaskien käyttämistä.

Näiden seikkojen toimiessa on mahdollista avata keskustelu seuran kanssa kannattajakatsomon kapasiteetin laajentamisesta, kaikki riippuu meistä itsestämme.

Lisäksi Liiga tehnyt tiettyjä turvallisuusmääräyksiä, koskien katsomotoimintaa ja näiden mukaisesti isot heilutusliput, sekä overhead -tifot ovat toistaiseksi kiellettyjä katsomossa. Kohta mennään. Tuu ja huua! 

LT