LT TUKEMASSA: Lahjana turkoosi elämys

  • Artikkelin kategoria:Tiedotus

Lahjoitusaika on päättynyt!

Tästä eteenpäin Hope ry:lle menevät lahjoitukset menevät Hope ry:n yleiseen tukemiseen eivätkä enää kohdistu tähän kampanjaan. Kiitos jokaiselle lahjoittaneelle ja kampanjaa tukeneelle! Lisätietoja kampanjan tuloksista myöhemmin.


Kampanja voimassa pe 1.12 — su 10.12 klo 23.59.

Olemme pienestä ryhmästä koostuvien Pelicans-kannattajien kanssa aloittaneet kannattajaryhmä Lahen Turkoosin tukeman lahjoituskampanjan, joka toteutetaan yhteistyössä Hope Lahti ry:n kanssa. Kampanjassa kerätään varoja, joilla mahdollistetaan otteluelämys Pelicansin kotiottelussa vähävaraisille ja heikommassa asemassa oleville lapsille. Hope ry jakaa otteluliput lapsille joulun hengessä joululahjoina 16-17.12.

Pienilläkin lahjoituksilla voimme yhdessä tuoda monelle pienelle Pelicans-fanille paljon iloa sekä ikimuistoisen elämyksen. Siinä sivussa tuemme meille monelle tärkeätä seuraa. Turkoosi yhteisö on yhtenäinen, johon jokainen on tervetullut riippumatta ulkoisista tekijöistä. Näytetään nyt Joulun alla, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Lahjoittaminen onnistuu helpoiten MobilePay:lla. Voit lahjoittaa esimerkiksi 5-10€ tai muun vapaavalintaisen summan.

Maksuohjeet MobilePay

Saaja: Hope ry Lahti
Lyhytmaksunumero (puhelinnumero): 89199
Viesti: Pelicans

Seuraathan tarkasti ohjeita ja tarkistat, että maksua varmistettaessa näkyy oikea maksun saaja (Hope ry Lahti). Muistathan laittaa maksuviestiksi ”Pelicans”, jotta raha kohdistuu nimenomaan tähän kampanjaan.

Lisätietoa MobilePay-palvelusta täältä.

Maksuohjeet tilisiirtoon

Suosittelemme ensisijaisesti MobilePay:ta, mutta lahjoittaminen on myös mahdollista tilisiirtona osassa pankeista. Tämä siitä syystä, että kaikissa pankeissa ei ole mahdollista lisätä viitenumeron lisäksi viestiä samaan maksutapahtumaan. Viitenumero tarvitaan, jotta maksu kohdistuu Lahden toimipisteeseen. Viesti taas kohdistaa rahan oikeaan kampanjaan.

Nimi: Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry
Tilinumero: FI19 5630 0020 3003 12
Viitenumero: 1805
Viesti: Pelicans

Muuta tietoa

Lahjoitusaika päättyy sunnuntaina 10.12 klo 23.59.

Tietoa lahjoituskampanjasta saa jakaa eteenpäin, jotta kampanja tavottaisi mahdollisimman monta potentiaalista lahjoittajaa.

Tämä kampanja on pienen ryhmän Pelicans-kannattajia ja Pelicansin kannattajaryhmän Lahen Turkoosin suunnittelema ja aloittama. Rahan hallinnan, lippujen hankinnan ja lippujen jakelun hoitaa rekisteröity yhdistys Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry. Keräysluvan numero: RA/2022/791.

Pelicansin organisaatio ei ole mukana kampanjassa.

Lisätietoa Hope ry:sta